ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2      

Image

Τα Συνεδριακά Κέντρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αποτελούν μια από τις ιδανικότερες επιλογές για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, καθώς η υπεροχή τους στους τομείς της ποιότητας, της αισθητικής και των σύγχρονων υποδομών, το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον προσφέρουν το απαραίτητο υπόβαθρο για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωση συνδυάζοντας και τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • τις υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές (πρόσβαση σε ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε υλική υποδομή για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης),
  • την εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκονται εντός της μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και ταυτόχρονα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά (απέχουν λιγότερο από 2 χλμ. από τον σταθμό του μετρό «Αιγάλεω», ενώ βρίσκονται και πλησίον της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας),
Image

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 και είναι ένα δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο ίδρυμα το οποίο προσδοκά να υλοποιήσει το όραμα και την αποστολή του και να   επιτύχει τους στόχους του, επενδύοντας τόσο στην ανάπτυξη σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των φοιτητών, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας, όσο και στη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή (διδακτικά μέσα, αίθουσες εκπαίδευσης, εργαστήρια) την οποία διαθέτει.

Ως ένα από τα πρωτοπόρα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα Συνεδριακά Κέντρα της Αττικής, καλύπτοντας συνεδριακές, εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές απαιτήσεις υψηλού επιπέδου.

 

Image

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο που έχει ανεγερθεί στην Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα επί των οδών Π. Ράλλη και Θηβών στο Αιγάλεω, εντός των ορίων του ιστορικού ελαιώνα των Αθηνών. Σε ένα ήρεμο περιβάλλον με αναρίθμητες ελιές και καλαίσθητους κήπους, το Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο έχει αναπτυχθεί σε τέσσερα επίπεδα συνολικής επιφάνειας περίπου 5.000 τ.μ. με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 1.500 συνέδρων ταυτόχρονα (https://www.uniwa.gr/to-panepistimio/ypodomes/synedriaka-kentra/synedriako-kentro-archaioy-elaiona/).

Για τις ανάγκες του συνεδρίου θα αξιοποιηθούν επίσης αίθουσες που βρίσκονται σε παρακείμενα κτίρια της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

προσβασιμοτιτα